“Valmista Herralle Tie!” -Profetaalinen Uuden Vuoden leiri 28.12.2016 – 1.1.2017

“Valmista Herralle Tie!” on nuortenleiri, joka on suunnattu kaikille nuorille ja nuorille aikuisille, joiden sydämessä on kaipuu lähemmäksi Jumalaa. Leirin pääpaino on Jumalan profetaalisessa läsnäolossa, ylistyksessä ja rukouksessa, joiden lisäksi vietämme paljon aikaa rentoutuen ja toistemme seurasta nauttien ja yhdessä rakentuen. Ohjelma pyritään pitämään mahdollisimman joustavana ja vapaana, jotta Jumala saa toimia meidän jokaisen elämässä haluamallaan tavalla.

Haastamme sinua valmistamaan omassa sydämessäsi tietä Herralle jo ennen leirille saapumistasi. Ole valmis kuuntelemaan mitä Hänellä on sydämellään sinulle henkilökohtaisesti! Haluamme myös profetaalisesti valmistaa tietä Herralle Elian voitelussa, nousta seisomaan kristittyinä yhdessä ja taistella hengessä tämän maailman valtiasta vastaan!

Leirille otetaan 60 ensimmäistä ilmoittautunutta. Huom! Viimeinen ilmoittautumispäivä on 16.12.2016!

Hinta: 50€, sisältäen ruoat, majoituksen (omilla liinavaatteilla) ja ohjelman.

Ilmoittautuminen aukeaa 1.10.2016